суббота, 5 декабря 2015 г.

День Збройних Сил України в гімназії.

День Збройних Сил України в гімназії


На завершальному етапі Місячника військово-патріотичної та оборонно-спортивної роботи, присвяченого  24 річниці Збройних Сил України 3 грудня в Дунаєвецькому НВК «ЗОШ І-ІІІст., гімназія» відбулось військово - спортивне свято «Ну-мо, хлопці !». Участь прийняли юнаки 6-7 класів гімназії (10-11 класи).



На захід був запрошений учасник бойових дій в АТО, десантник, колишній учень гімназії – Пекарський Артем, який і увійшов у склад суддівського журі. Оцінювали конкурси Чекман Юрій Петрович - директор гімназії та Правак Юлія - голова районної ради старшокласників.
 За сценарієм змагань юнакам необхідно було  прожити один день в армії за розпорядком дня військовослужбовця. Розпорядок дня передбачав підйом особового складу (конкурс «Рота підйом!»), проведення ранкової фізичної зарядки (комбінована естафета), сніданок («Хто щвидше з'їсть пиріжок?»), навчальні заняття («Стройова підготовка», «Вогнева підготовка» - розбирання та складання автомата на швидкість, марш – кидок з повною викладкою (біг у протигазі з автоматом), наряд в столовій, заняття з прикладної фізичної підготовки – поштовх гирі 16 кг за 2 хв.) та багато інших конкурсів.
Учасники чотирьох команд показали свою спритність, координацію, силу, вміння працювати в команді, взаємодопомогу. Учні-старшокласники в одну мить перетворилися на справжніх військовослужбовців. Гаряча підтримка вболівальників надавала наснаги юнакам.  У підсумку перемогла команда 6-Б класу гімназії, друге місце  у 7-Б (г) класу,  третє місце посіла команда 6-А класу гімназії, а на четвертій сходинці - 7-А (г) клас. Переможцям нагороди вручав Артем Пекарський, який підводячи підсумок змагань запевнив, що в гімназії росте гідна зміна, яка зможе захистити свою країну у разі небезпеки. По закінченню свята всі учасники  сфотографувались на згадку.




                                                       

Комментариев нет:

Отправить комментарий