четверг, 23 марта 2017 г.

«Кузня захисників України-2»

«Кузня захисників України-2»

18-19 березня 2017р. в м. Бориспіль Київської обл. був проведений тематичний Всеукраїнський інструкторсько-методичний семінар «Кузня захисників України-2». Я з великим задоволенням зголосився і прийняв участь у ньому. 

«Кузня захисників України» був започаткований у квітні 2016 року «Всеукраїнським об’єднанням військово-патріотичних організацій» (ВОВПО) для інструкторів (керівників) військово-патріотичних організацій, що займаються вихованням дітей та молоді України.

 Основною метою семінарів є перепідготовка інструкторів (керівників) та підготовка нових інструкторів (виховників) з національного військово-патріотичного виховання дітей та молоді за новітніми сучасними програмами початкової військової підготовки з використанням стандартів НАТО і досвіду сучасних реалій ведення війни, знайомство з історією українського війська, українською ідентичністю та розвитком неформальної освіти.
Програма нинішнього  семінару містила теоретичні та практичні заняття з військового рукопашу та поведінки в екстремальних умовах. Учасниками семінару стали представники 9 регіонів України, а саме: керівники та тренери клубів , активісти військово-патріотичного виховання, вчителі предмету «Захист Вітчизни», волонтери та учасники АТО. Захід проходив на базі ДПТНЗ «Бориспільский професійний ліцей» при сприянні Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації. Всі учасники були забезпечені якісним харчуванням, проживанням та місцем для занять. 
 Юрій Пустовій (керівник ГС ВОВПО, майстер 2-го дану з рукопашного бою, ВПСК «Каскад») та Олександр Корнієнко (співзасновник бойового Спасу, Центральний клуб бойової підготовки «Спас») ознайомлювали учасників семінару з військовим рукопашем: прикладна акробатика, захист від ударів, звільнення від захватів, захист від удару палкою і ножем, захист від погрози ножем, пістолетом та автоматом, зняття чатового, інтуїтивне тренування. 

Були проведені лекції по темі «Поведінка в екстремальних умов та бойових умовах», презентації діяльності ВОВПО і військово-патріотичних клубів.
Після проходження навчання та складання випробовувань(атестації) кожен учасник отримав сертифікат та невеличкі презенти від організаторів. Всі учасники семінару отримали нові знання з військового рукопашу, враження та досвід, який  передадуть своїм вихованцям та однодумцям.








































Комментариев нет:

Отправить комментарий