понедельник, 7 ноября 2016 г.

Обласні військово-спортивні змагання пам’яті Героя Радянського Союзу Онищука О. П.

Обласні військово-спортивні змагання пам’яті Героя Радянського Союзу Онищука О. П.

22 жовтня 2016 року в м.Хмельницький  на території однієї із військових частин відбулись обласні військово-спортивні змагання, присвячені памяті Героя Радянського Союзу Онищука Олега Петровича. Вкотре ці змагання проводились за сприяння Обласної організації ветеранів Афганістану та Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА.
У традиційних змаганнях прийняли участь 23 команди районів та міст області. Команду Дунаєвецького р-ну  представляли учні  11 класів Дунаєвецького НВК «ЗОШ I-III ст.., гімназія». Змагання  відкрив Голова обласної організації ветеранів Афганістану М.Приступа.
Умови проведення змагань були наближені  до «бойових». Впродовж цілого дня йшов безперестанно дощ. Змагання розпочались з конкурса строю та пісні. Кращими в цьому виді були учні навчально-виховного комплексу №3 міста Шепетівки та представники Кам’янець-Подільського військового ліцею, другими-спортсмени  нашого Дунаєвецького району, третє місце посіла команда «Каскад» з міста Ізяслав.



В естафеті «Спецназ» найкращий результат був у команда військового ліцею з Кам’янця-Подільського, другий у спортсменів Деражнянського району, третій у  учнв  з Старої Синяви

 В перетягуванні канату перше місце посіла команда з Ярмолинеччини, другими були представники з Ізяславького району, третє місце посіла команда з міста Нетішина. В теоретичному конкурсі  перше місце розділили три команди, це представники міста Кам’янець-Подільського, міста Хмельницького та міста Шепетівки.
У загальному  підсумку перше загальнокомандне місце посіла команда Кам’янець-Подільського військового ліцею, друге-команда Старосинявської ОТГ і третє- команда НВК №3 міста Шепетівки. Наша команда зайняла 5 місце. Результат доволі високий,  адже вперше виступали на таких змаганнях.
 Змагання закінчились запашним солдатським обідом.
Всі команди були відзначені подяками, переможці грамотами, кубками.

1 комментарий:

  1. Дякуєм вам за цей проведений день !
    Можливо було багато помилок у нас але ми будем на них вчитись і перемагати.

    ОтветитьУдалить